Het Score 10 concept heeft tot nu toe rond de duizend downloads gehad, in minder dan twee maanden; zonder enige vorm van reclame werkten Intercreative & Pumpkin-Games een promotieconcept middels bierviltjes uit.


Euro Games

Nederland is weer in de ban van het spel. Fonkelnieuwe ideeën vanuit Europa worden nu geïmporteerd en vertaald voor het Nederlands spellenpubliek. Waren het vroeger een handjevol spelers, nu worden er in Nederland van populaire inventieve bordspellen meer dan 100.000 stuks verkocht.

Als bedrijf kunt u hiervan meeprofiteren door naast gebruikelijke logo's en teksten ook een volledig spel op een viltje te presenteren, één viltje om precies te zijn. De grote gemeenschappelijke factor van deze spellen is dat ze Euromunten gebruiken als speelstukken.

Met EuroGames maakt u op een originele manier reclame die langer bij de doelgroep blijft.

1.  De viltjes worden dubbelzijdig bedrukt, regels en spel op één viltje.
2.  Via internet kunnen extra regels, variaties via downloads worden geplaatst zodat u niet alleen meer belangstelling via het viltje verkrijgt, maar ook uw sitebezoeken worden verhoogt.
3.  Viltjes worden in samenwerking met Promovilt verspreid. Promovilt heeft meer dan 1000 horecagelegendheden in verscheidene sectoren, van strandtent tot restaurant.
Wilt u meer weten over spellen op viltjes of EuroGames, of zou u graag een afspraak met ons willen maken, vul dan a.u.b. hier uw gegevens in:
 
naam (bedrijf): 
contactpersoon: 
e-mail: 
telefoon: 
   


 
Black Hole

Een spel voor twee spelers.
Benodigdheden twee x vier dezelfde euromuntjes. Intrigerend, spannend en in vijf minuten te spelen.

Plaatsing Logo's: Op de twee Black Holes

Variaties op dit spel: geen variaties


 
Memory Checkers

Met dit klein vermakelijk spelletje wordt uw geheugen op een hele speciale manier op de proef gesteld. Dit memory-spelletje is anders dan u gewend bent. Een geheugenspel gespeeld in vijf tot tien minuten

Plaatsing logo: Op het ronde startveld. Dit startveld kan veranderd worden tot een rechthoekige vorm zodat ook vierkante en rechthoekige logo's beter tot uitdrukking komen.

Variaties op dit spel: twee


 
Switch
(Multi-Disc System)


Het Multi disc System maakt het gemakkelijk door gebruik van meerdere viltjes "met dezelfde opdruk" het spel uit te breiden. Switch kan dan gespeeld worden met twee, drie of vier spelers.

Benodigdheden: zes willekeurige euromuntjes per speler.

Een tactisch geluksspel, spannend tot de laatste minuut.

Plaatsing Logo's: Zoals op afbeelding of op cirkels.


 
Travel Agency
(Inc "Multi Disc Connect System")

Het verschil met multi disc system is dat men met dit systeem van opdruk viltjes met elkaar kan combineren tot een groter speelveld. In dit spel concurreren verschillende vliegmaatschappijen om landingroutes te verkrijgen bij de mooiste eilanden.

Variaties: vier

Plaatsing Logo: Midden tussen de eilanden of op elk hoofdstad afzonderlijk.

Speciaal: campagne zeer geschikt voor reisbureaus


 
Ufo

Het unieke van Ufo is dat men eigen speelsterktes kan hanteren door dit op de blanco vakjes van de lasers te schrijven. Door een naam te geven aan een groep Ufo's "viltjes" kan iedere speler er meerdere bezitten. Na een gezellig drankje kunt u de viltjes omdraaien en er urenlang plezier aan beleven. In twee minuten te leren en met ontelbare varianten te spelen.

Plaatsing Logo: In het midden van de ufo en zijkanten voor slogans.

Speciaal: Zeer geschikt voor strandtenten en campings.

Variaties: acht